Љубавна

Јер љубав је увек у моди

Љубав се не бира, она бива, али зато се пажљиво бирају поклони за оне које волимо. Ако пут до нечијег срца иде од срца, онда је Срцолица све што Вам је потребно да бисте некоме поручили колико Вам значи. Романтична је, интимна, драга, топла, привлачна. Улива сигурност и оплемењује.

Срцолица је избор за храбре, али и за оне стидљиве и “штедљиве” који више говоре делима него речима, па поклон уместо њих изговара “Волим те”. Срцолица је савршен дар за годишњицу љубави, Дан заљубљених, рођендан, веридбу, обичан викенд од којег сте одлучили да направите посебан. Уместо плишаног меде и руже, данас се Срцолицом осваја нова симпатија. Поклања се и уз извињење партнеру што сте га запоставили и обећање да ћете бити бољи. Уосталом, за изјаву љубаву није потребан повод, па је увек прави тренутак да је Срцолица саопшти уместо Вас.

Уз њу зароните у свет љубави ако сте на почетку везе која обећава или наставите да “пливате” уколико сте у дугој причи коју желите да вратите на почетну тачку узбудљивости. Пензионерски дани су пријатнији и топлији у двоје, па их употпуните уз две исте Срцолице на којима ћете пити кафу или заједно решавати укрштене речи.

И не заборавите да има безброј врста љубави, па Срцолицом можете обрадовати и сестру, најбољу другарицу, куму, маму или било коју другу посебну особу у Вашем животу.

Пуфна

12.872 рсд17.378 рсд

Плима

10.274 рсд16.460 рсд

Облак

13.301 рсд14.160 рсд