Дечија

Када се детињство заигра

Деца су ту да овај свет обоје ведријим бојама, а Срцолица да њихово детињство учини још веселијим и комфорнијим. Са њом је одрастање комотније, спокојније и забавније. Срцолица је нови “приручник” о емотивном и практичном даривању деце за све маме и тате, баке и деке, тетке и ујаке, пријатеље и кумове.

Зашто рођење бебе не бисте симболично “поздравили” хоклицом у облику срца?! Брзо ће пролетети време до њеног првог самосталног седења, бојења бојанки, шарања по папиру и прелиставања сликовница, а Срцолица ће бити спремна за тај тренутак.

Размишљате о поклону за први или било који други рођендан, крштење, полазак у вртић и школу, усељење у нови стан, а већ сте изгустирали све идеје и желите да будете другачији и креативнији? Прави избор је – Срцолица.

Волели бисте да обрадујете своју девојчицу или дечака “ситницом” која ће унети нову енергију у њихову собу, а да буде и корисна и “украсна”? Не двоумите се, наручите Срцолицу. Имате играоницу, вртић или школу глуме за најмлађе и планирате да тај простор освежите новим, јединственим и инспиративним столицама на којима ће се играти, учити, ужинати и дружити. Ваше решење има осам слова – Срцолица.