Барска

Уживање "на високој нози"

Кутак са душом тражи столицу са срцем. Ако је то Ваш кућни шанкић за двоје, учините га шармантнијим уз барску Срцолицу. Наздравите на њој за љубав, успех, снове, амбиције, живот.

Уколико уређујете башту са жељом да помало личи на кафић у којем ћете у тишини испијати кафу или са пријатељима проводити топле летње вечери, уживање ће бити комплетније на Срцолици. Волели бисте да имате једну посебну столицу у кући која ће бити само Ваша, па да са “висине” читате новине или књигу? У то се опет уклапа – Срцолица. Ако је Ваш кафић до сада био место за заљубљене, Срцолица ће га учинити још топлијим. Она може да буде и савршено изненађење за Вашег партнера или пријатеља који је одувек бирао седење на “високој нози”. Барска Срцолица је асоцијација на модерно, атрактивно, неконвенционално, па и бунтовно. На здравље, уздравље!

Уз њу зароните у свет љубави ако сте на почетку везе која обећава или наставите да “пливате” уколико сте у дугој причи коју желите да вратите на почетну тачку узбудљивости. Пензионерски дани су пријатнији и топлији у двоје, па их употпуните уз две исте Срцолице на којима ћете пити кафу или заједно решавати укрштене речи. И не заборавите да има безброј врста љубави, па Срцолицом можете обрадовати и сестру, најбољу другарицу, куму, маму или било коју другу посебну особу у Вашем животу.

Пуфна Б

18.880 рсд30.250 рсд

Плима Б

16.305 рсд28.749 рсд

Облак Б

21.025 рсд21.669 рсд